Pasta met canellibonen en tonijn

Een super makkelijk gerecht dat je kunt maken met ingrediënten uit de voorraadkast. Voor deze pasta heb je niet persé verse ingrediënten nodig. Maar als je nog restjes groente hebt zoals wortel, broccoli of courgette, dan geven die de saus een extra bite. Ik zou ze zeker toevoegen! In de vriezer heb ik altijd een zak verse pasta liggen. Tagliatelle vind ik het lekkerst. Als je de nestjes in een pan kokend water gooit zijn …

Geroosterde groente met vinaigrette van kappertjes

Een wortel, een paar aardappels, een ui… Soms heb je van die dagen dat je in de koelkast allemaal eenzame stukjes groente vindt. Per stuk te weinig om er nog iets mee te doen. Dus ja, wat moet je ermee? In het kookboek Plenty van Yotam Ottholenghi zag ik een recept voor een ovenschotel met allemaal verschillende soorten groente. Per soort heb je maar een beetje nodig. Super handig dus om je restjes groente een …