Categorie:Wok
Hoeveelheid
4Porties
Moeilijkheidsgraad:Makkelijk
Voorbereidingstijd: 20Minuten
Kooktijd:
10Minuten
Totale tijd:
30Minuten
Kreeg jij vroeger bloemkool ook met kaassaus en gekookte aardappelen? Het kan zo veel lekkerder! Bijvoorbeeld door de bloemkool te wokken. Zo blijft het lekker knapperig. Met wat ketjap, cashewnoten en verse koriander heb je in een handomdraai een Aziatische traktatie op je bord. Een rood pepertje kun je toevoegen voor wat extra pit.
Ingrediƫnten
Porties aanpassen
-
Dit heb je nodig
Instructies
-
Zo maak je het
- Verhit de olie in een wok op hoog vuur. Voeg ui en knoflook toe en bak tot het begint te kleuren.
- Voeg de rode peper en de gember toe.
- Zet het vuur iets lager en doe de bloemkoolroosjes erbij. Schep regelmatig om.
- Breng in een pan water aan de kook. Kook de noedels gaar.
- Verdeel de noedels over vier diepe kommen.
- Sprenkel de ketjap over de bloemkool. Schep om. Verdeel de bloemkool over de kommen. Garneer met de cashewnoten en de verse koriander.