Bloemkool met cashewnoten, ketjap en koriander

Hoeveelheid 4Porties Moeilijkheidsgraad:Makkelijk Voorbereidingstijd: 20Minuten Kooktijd: 10Minuten Totale tijd: 30Minuten

Kreeg jij vroeger bloemkool ook met kaassaus en gekookte aardappelen? Het kan zo veel lekkerder! Bijvoorbeeld door de bloemkool te wokken. Zo blijft het lekker knapperig. Met wat ketjap, cashewnoten en verse koriander heb je in een handomdraai een Aziatische traktatie op je bord. Een rood pepertje kun je toevoegen voor wat extra pit.

Ingrediƫnten

0/10 Ingrediƫnten
Porties aanpassen
    Dit heb je nodig

Instructies

0/6Instructies
    Zo maak je het
  • Verhit de olie in een wok op hoog vuur. Voeg ui en knoflook toe en bak tot het begint te kleuren.
  • Voeg de rode peper en de gember toe.
  • Zet het vuur iets lager en doe de bloemkoolroosjes erbij. Schep regelmatig om.
  • Breng in een pan water aan de kook. Kook de noedels gaar.
  • Verdeel de noedels over vier diepe kommen.
  • Sprenkel de ketjap over de bloemkool. Schep om. Verdeel de bloemkool over de kommen. Garneer met de cashewnoten en de verse koriander.